21 Nisan 2018 Cumartesi

Üniversiteli Seks Hikayeleri


Esenyurt Escort Kızı Yurda Atıp Çatır Çutur Siktim

Merhaba Üniversiteli Seks Hikayeleri severler. Bugün sizlere üniversite yıllarımda başımdan geçen ilgin ve bir o kadar da heyecanlı bir seks hikayesini anlatacağım. Evet başlıktan da anladığınız gibi erkek öğrenci yurduna kız attım. Şimdi üniversite okuyan arkadaşlar haliyle şaşıracak ve inanmayacaklar ama inanın bu olay gerçekten yaşandı. Öncelikle belirtmeliyim ki bu olay başımdan geçtiğinde kızda bende 19 yaşındaydık ve inanılmaz derece de yanıyorduk. Neyse daha fazla uzatmadan konuya giretim.

Bir gün okul çıkışı arkadaş grubumuzla dışarı bir yerle oturalım bir şeyler içeriz muhabbet sohbet ederiz falan deyip okul çıkışı önce bir şeyler yedikten sonra da bir kafeye oturup bir şeyler içmeye başladık. Açıkçası fazlası ile sosyal bir insan olduğum için herkes ile kolaylıkla iletişim kurabilir ve kolaylıkla samimi olabilirdim. Neyse kafede otururken karşı masadaki kızlardan biri  fazlası ile dikkatimi çekmişti. Arkadaşlarımın yanında ayrılıp masalarına gitmek de ayıp olur diye düşündüğümden gitmek yerine gözlerimle anlaşmaya çalışıyordum ve başarmıştım. Sonunda da kalkıyorduk kafeden.

Neyse hesabı ödeyip arkadaşlarımı 1 – 2 dakika geçirdikten sonra bir işim olduğunu ve onların gitmelerini söyledim. Neyse hemen koşarak kafeye geri döndüm o an onlarında kalkmaya hazırlandıklarını gördüm ve kapının önünde beklemeye başladım.  Neyse ilginç bir şekilde ben ilk defa bir şey söylemeye cesaret edemezken o arkadaşları ile yanımdan geçip gitti ve benim arkadaşlarımı bıraktığım yere kadar gidip benim gibi oda geri dönüp geliyordu yanıma tabi ikimizde gülmeye başladık.

Önce tanıştık biraz yürüdük ve sohbet ediyorduk. Bu şekilde 1 – 2 saat yürüdükten sonra bir barın önünden geçerken hadi girelim deyip girdik. Deliler gibi dans ediyor ve alkol alıyorduk saat iyice geç olmuştu bardan kafamız biraz güzel bir şekilde çıktık. Devamlı gülüyor ve kahkaha atıyorduk. Sonuç olarak ikimizde yurtta kalıyorduk ve onun yurdu çok uzaktaydı bu saatte gitmeye kalksa deli gibi taksi parası vermesi gerekecekti.

 Saçma bir şekilde o anben onu yurduma sokabileceğimi söyledim kız kabul etmişti ve benim yurduma doğru gidiorduk. Bu arada tek kişilik odada ve zemin katta kalıyordum. O yüzden pencereden girecektik zaten bu saatte yurt kapalı olduğundan girmek imkansızdı. Yurda gelmiş ve arka tarafa geçmiştik. Benim odanın yanında kalan yakın arkadaşımı arayıp camı açasını söyledim. Tabii çocuk bizi o halde görünce şaşırdı falan ama girdik bir şekilde arkadaşaında yardımıyla odaya. Sonunda kızla odama geçmiştik.

Nihayetinde ne yapsak hemen uyuyacakmıyız derken oyun oynayalım fikrini attı kız ortaya ben bana uyar deyip ne oynayacağımızı sorduğumda şeşe çevirmece dedi. Kabul ettim ve şişe getirdim ve başlamaya başladık. İlk bana gelmişti ve cesaretlik dedim be üzerimi çıkarmamı istemişti ben anlamadım desemde çok açıktı her şey. Konu mükemmel bir yere gidiyordu. Ve bir saat içerisinde ikimizde çıplak kalmıştık tamamen. Artık şişeyi bir kenara bırakmanın vakti gelmişti. Yavaşça birbirimize yanaşıp öpüşmeye başladık.

Bir iki dakika öpüştükten sonra kızı kucakladığım gibi yatağın üzeine attım ve memelerinden başlayıp tüm vücudunu yalamaya başladım. Amına gelmiştim birkaç dil darbesi attım ve kız deli gibi inlemeye başladım. Korktum ve bıraktım o yüzden. Kızı yüz üstü yatırdım ve ağzına da yastığı soktum ve arkasında yerimi alıp  amıyla biraz oynadım ve birden sikimi amının içine soktum. Kız o kadar zevk alıyordu ki ağzında yastık olmasına rağmen arkadaşım yan odadan duvara vuruyordu. Tabii ben umursamıyor ve kızı sikmeye devam ediyordum.

Bu şekilde kızı yaklaşık 30 dakika falan siktikten sonra kızı boşaltmıştım. Bende sikimi kızın içinden çıkarıp ağzına verdim ve yalamasını söyledim kız yalarken sikimi bir andan tüm döllerimi ağzına boşalttım ve kız döllerimi yutarken ben yanına uzandım.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil