21 Nisan 2018 Cumartesi

Üniformalı Seks Hikayeleri

Avcılar Escort Temizlikçi Kadını Öyle Görünce Dayanamayıp Siktim

Merhaba Üniformalı Seks Hikayeleri severler. Bugün sizlere evime gelen temizlikçi kadın ile başımdan geçen inanılmaz seks hikayesinden bahsedeceğim. Şimdiden hepinize iyi boşalmalar. Umarım fazlası ile zevk alırsınız. Arkadaşlar ben kendi işimin patronu olan bir gencim. Adım Berk. 29 yaşındayım ve bekarım.

 Haliyle kendi evimde yaşıyorum. Para yönünden de bir sıkıntım olmadığından evimdeki işler için genelde yardımcılarım olur hep. Tabii yardımcılarımı hep genç kadınlardan seçmeye özen gösteririm göz zevkim için. Ama açıkçası evde temizlik yapılırken falan genelde evde olmaktan hoşlanmadığım için eve gidiş saatlerimi ona göre ayarlarım.

Yine böyle bir gün şirketteyim işlerimi bitirdim ve evde temizlik olduğunu da bildiğim için eve gitmek istemiyorum ama kendimi de çok iyi hissetmiyorum o yüzden bu seferlik eve gideyim odama geçer dinlenirim diye düşünüp atladım arabaya ve eve doğru yola koyuldum. Eve varmıştım sonunda. Bahçden içeri girdim ve anahtarımla kapıyı açıp içeri girdim. Alt katta kimse görünmüyordu. Arama gereği duymadım herhalde erken bitirip gitti diye düşündüm. Bir an önce odama çıkıp üzerimi değiştirip duşa girmek istiyordum.

Merdicenlerden çıkarken üstümü soymaya başlamıştım bile üzerimde birtek pantolon kalmıştı. Üstüm tamamen. Odamın kapısı tam açmıştım ki temizlikçi kızı atağımda gördüm kız yatağımda uzanmış eteğini göbeğine kadar çekmiş ve amı ile oynuyordu. Ben ne olduğunu anlayamamıştım. Ve ne oluyor burda dedim hemen. Tabii onu da o halde görünce sikim kalkmış taş gibi olmuştu. Kız bir şey demiyor sadece bana bakıyor ve parmağını amına sokup yalıyordu parmağını ben kendimden geçiyordum.

Kız yataktan kalkıp yanıma kadar geldi. Üzerini hiç toplama gereği duymamıştı. Elimdeki kıyafetleri aldı ve yere attı. Ve önce kemerimi çözdü sonra da pantolonumla külodumu çıkardı ve onlarıda bir kenara attı. Eliyle sikimi biraz yokladıktan sonra sikimi ağzına aldı ve başladı yalamaya. Kız o kadar yavaş ve o kadar profesyonel yapıyordu ki ben deli oluyordum kızın bu hareketlerine.

Bu şekilde yaklaşık 5 10 dakika sikimi yaladıktan sonra kızı yatağa attığım gibi amını yalama başladım ben kızın amını yaladıkça kız kendinde geçiyor ve ahhhhhhh dayanamıyorum sikini sok bana aşkımm, ohhhhhhhh bitirdin beni dayanamıyoru aahhhhhh yeter sok artık sik amımı parçala aşkım, offfffff aşkımm sik amımı dölle beni bebeğim diye inliyordu. Tabii ben kızınn amını yalayarak bir kere boşaltmıştım ve artık sikme varti gelmişti.

 Kızın amı zaten boşalmadan dolayı sıcacık ve kaygandı o yüzden çok zorlanmadan  sikimi kızın amına soktum ve sakin sakin yavaş yavaş kızı çıldırta çıldırta sikiyordum. İnanın kız kendinde geçiyrodu. Kızın gözleri falan kaymıştı artık tabi o anda bende hızlandım ve deli gibi sikmeye başladım. Ve bu şekilde 5 10 dakika daha siktikten sonra amının derinliklerine boşalttım tüm menilerimi.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil