29 Nisan 2018 Pazar

Liseli Seks Hikayeleri;

Okulun Tuvaletinde Kendimi Nasıl Siktirdim?

Merhaba Liseli Seks Hikayeleri severler. Bugün size lise tuvaletinde kendimi nasıl siktirdiğimi ve nasıl zevk aldığımı anlatacağım. Öncelikle ben beril 19 yaşında ve lise son sınıf öğrencisiyim ve oldukça ateşli ve azgın bir kadınım.

Kadınım diyorum çünkü bakire değilim. Daha önce birçok erkekle defalarca ilişkiye girdim hatta bunlar arasında sadece para için yattığım erkekler bile vardı. Açıkçası seks konusunda kendime fazlası ile güvendiğim içinde lise bitince escort olmayı bile düşünüyorum bakalım neler olacak.

Neyse bir gün matematik dersinde sınıfın en zeki ve en yakışıklı çocuğu ile yan yana oturuyorduk. Hoca ders anlatıyordu ama benim hiç dinleyesim yoktu. İçim kıpır kıpırdı yerimde duramıyordum. Ama yanımdaki yakışıklı da bir okadar ders ile ilgiliydi ve ben sikinde bile değildi çocuğun. Benim bunun dikkatini bir şekilde dağıtmam gerekiyordu neşe zaten en arka sırada oturuyorduk.

Ben eteğimi iyice yukarı çektim ve kilodumun görünmesini sağlamıştım ve elimi bunun bacağına attım ve bacağını okşamaya başladım çocuk bana döndü ve tam ne yapıyorsun sen derken beni o halde görünce kendinden geçti. Hoca tabi bizi görünce konuşurken ikinizde dışarı deyip sınıftan attı bizi. Bizde çıktık dışarı. Çocuk hiçbir şey söylemiyordu.

Öylece duruyordu. Bende dayanamadım ve takip et beni dedim buna bu beni dinlemiyor olduğu yerde duruyordu bunu kolundan tutup çekiştire çekiştire kızlar tuvaletine soktum. Çocuk ne yapıyorsun manyak mısın bir gören olacak başımı yakacaksın falan desede doğruca kabine soktum ve soyunmaya başladım çocuk bak bir gören olucak başımız yanacak desede dinlemiyor ve devam ediyordum en son tamamen soyunmuştum ve çocuğun sikine elimi attım direk.

Siki kaya gibi olmuştu pantolonuun üzerinden biraz oynadıktan sonra onunda pantolonunu ve boxerını indirdim ve sikini tekrar elime lıp oynamaya başladım. Daha sonra sikini ağzıma aldım ve sakso çekmeye başladım. Deliler gibi sakso çekiyordum ve çocuk kendinden geçmişti.

Ahhh yapma, ohhh dayanamıyorum, offf geliyorum diyerek sikini ağzımdan çıkardı ve tuvaletin kapısına boşaldı. Tabi beyefendi hemen giyinip gitmeyi düşünüyordu sonuçta kendisi boşalmıştı ama benim onu bırakmaya niyetim yoktu tekrar sikini ağzıma aldım ve emmeye okşamaya başladım. Artık taşşakları bile ağzımın içerisindeydi.

Bu şekilde yaklaşık 4-5 dakika daha yaladıktan sonra eğilip amımı yalamasını ve kayganlaştırmasını söyledim. Hemen dediğimi yapıp amımı yalamaya başladı 1 – 2 dakikada bu şekiklde amımı yaladıktan sonra yeter artık yalama dayanamıyorum gir içime sik amımı götümü dağıt dedim.

Ben böyle deyince bu bir çıldırdı ve sikini amıma getirip sokmaya başladı bu soktukça sokuyor gaza geliyor ve hayvan gibi sikiyordu beni. Bu siktikçe kendimden geçiyor o siki her içimde hissettiğimde ahh devam et,

Ohhh orospun olayım her gün sik beni, diye inliyordum en sonunda geliyorum dedi ve tam çıkaracakken içimden sikini çocuğu kendime çektim ve içime boşalmasını sağladım ve dudağından öperek buda benden sana ufak bir hediye olsun dedim.

1 yorum:

  1. Merhaba, Mutsuz ve Doyumsuz Bayanlar Adana ve çevresinde yaşayan, Reel birliktelik düşünen, Gizlilik ve Güven İçerisinde İlişki Arayan Seks'te Sınır Tanımayan ve Ne İstediğini Bilen Doyumsuz Bayanların Mesajını Bekliyorumm
    0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    Merhaba, Evli Çiftler Eşi için Büyük ve Kalın Düşünenler.. ( Fotoğraf ispatlı ) Eşinizin Mutluluğuna Engel Olmayın 0545 352 25 52 Özele Açık! Whatsapp Var Skype™: Dost_erkek01 Not:Tek Erkeqim.. Deneyimim var.

    Merhaba, Grup seks fante*zisini gerçekleştirme düşüncesinde olan Kararlı Samimi Paylaşıma Açık Gizliliğe Önem Verenler

    * Evli Çiftlere 3. Tek ERKEĞİM!

    * Kocasının yanında bir başka tene dokunma arzusu olan

    * Tost olmayı arzulayan bayanlar

    * Karısı gözlerinin önünde başka bir tene dokunurken aldığı hazzı görmek isteyenler beyler

    * Sizi tanıyan sizin hassasiyetinizi bilen gizliliğe önem veren deneyimli güvenilir sırdaş samimi dost olarak tanışmak isteyenler

    * 0545 352 25 52 Özele Açık ! Skype™: Dost_erkek01 Whatsapp var

    YanıtlaSil